ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε στο εξωτερικό με την σύζυγό του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε στο εξωτερικό με την σύζυγό του
Στο Μεξικό φέρεται να έφυγε ο παρουσιαστής την ώρα που αποκαλύπτονται οι δράσεις του

Εκτός Ελλάδας φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για ανάρτηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σεξουαλικού περιεχομένου σε πορνογραφικό δικτυακό τόπο χωρίς την συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» του Mega, ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Οι συντελεστές της ίδιας εκπομπής ανέφεραν πως τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν ανηρτημένα, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ