ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 39χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού της συζύγου του

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 39χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού της συζύγου του
Το πρωί του Σαββάτου επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38χρονη συγκάτοικό του. Intime

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε την Κυριακή ο 39χρονος από τη Γεωργία, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38χρονη συγκάτοικό του και μητέρα του παιδιού τους, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 39χρονου ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Έως τότε παραμένει υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το πρωί του Σαββάτου ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο κέντρο της πόλης, ο 39χρονος αλλοδαπός αρνούνταν να ανοίξει την πόρτα.

Την ίδια ώρα η 38χρονη καλούσε σε βοήθεια και δεδομένου ότι κινδύνευε η ζωή της, οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα, εισήλθαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να απομακρύνουν τον 39χρονο από τη γυναίκα.

Ο αλλοδαπός αρχικά αποπειράθηκε να αυτοτραυματιστεί με το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια απείλησε έναν εκ των αστυνομικών.

Η 38χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ