ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική έρευνα για άλλα ροζ βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική έρευνα για άλλα ροζ βίντεο
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν νιώθει τύψεις για το κακό που προξένησε στην πρώην συντροφό του αλλά δεν είπε κουβέντα Screen Grab/video

Στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης εθεάθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την εισαγγελική έρευνα για την ύπαρξη και άλλων ροζ βίντεο τα οποία έχει δημοσιεύσει ο πρώην παρουσιαστής, μέλος των «Ράδιο Αρβύλα».

Μετά τις φήμες για ταξίδι στο Μεξικό, λίγο μετά τις 16:00 σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέβηκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα.

Ο πρώην παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν νιώθει τύψεις για το κακό που προξένησε στην πρώην σύντροφό του, ωστόσο δεν έκανε καμία δήλωση στην κάμερα του Star. Μπήκε μόνο στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του.

Η πρώην σύντροφός του για την εισαγγελική έρευνα

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», ανέφερε στο Star η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Την ίδια ώρα Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκηςδιενεργεί έρευνα για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον παρουσιαστή.

Η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Εάν οι αρχές εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ