ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο, αποκαλύπτει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο, αποκαλύπτει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας
Πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα Facebook

Αποκάλυψη για νέα καταγγελία για revenge porn, από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έκανε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn).

Ακόμη, αποκάλυψε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα.

Eισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Την ίδια ώρα Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκηςδιενεργεί έρευνα για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον παρουσιαστή.

Η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Εάν οι αρχές εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ