«Στα χέρια» πιάστηκαν μαθητές με καθηγητή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω
Ανανεώθηκε:
«Στα χέρια» μέσα στο σχολείο πιάστηκαν μαθητές και καθηγητής σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές έπαιζαν ποδόσφαιρο στο σχολείο και δέχθηκαν παρατήρηση από τον καθηγητή. Οι μαθητές αντέδρασαν και ακολούθησε διαπληκτισμός, μέχρι που ο καθηγητής και ένας από τους μαθητές ήρθαν στα χέρια. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ακόμα έξι μαθητές.
Καθώς η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία, που οδήγησε τον καθηγητή και εφτά μαθητές στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής, οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών έλυσαν την παρεξήγηση και αποφάσισαν να λήξει το επεισόδιο χωρίς να γίνουν μηνύσεις.
Το μεσημέρι τόσο ο καθηγητής όσο και οι μαθητές γύρισαν στα σπίτια τους και οι αστυνομικοί δεν άνοιξαν δικογραφία για το περιστατικό.
Κυανόκρανοι του ΟΗΕ δέχθηκαν επίθεση από ισραηλινά πυρά στον Λίβανο
22:58
Πυκνό χιόνι και κρύο στην Ήπειρο: «Κόλλησαν» όσοι δεν οδηγούσαν με αντιολισθητικές (pics)
22:53
Η Ρωσία κατέλαβε 5.600 τετραγωνικά χιλιόμετρα ουκρανικού εδάφους το 2025
22:45
ΑΑΔΕ: Το 88% πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας - Τα πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων
22:35