ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Αρναούτογλου: «Τσουχτερό» κρύο και την Τετάρτη - Πού θα χιονίσει

Καιρός - Αρναούτογλου: «Τσουχτερό» κρύο και την Τετάρτη - Πού θα χιονίσει
Χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται την Τετάρτη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου. Intime

Χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται την Τετάρτη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Πιο αναλυτικά, άστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε κάποιες περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως είπε ο κ. Αρναούτογλου, το «τσουχτερό» κρύο θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή.

Η Αττική θα συνεχίσει και την Τετάρτη να έχει κάποιες συννεφιές, οι οποίες μάλιστα το μεσημέρι ίσως πυκνώσουν περισσότερο, με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων για λίγο, ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν και πάλι κάποιες τοπικές βροχές.

Οι βόρειοι άνεμοι δεν θα κυμανθούν πάνω από 3 ή 4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να είναι στους 6 βαθμούς το πρωί, ενώ το μεσημέρι θα είναι στους 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, και την Κεντρική Μακεδονία (Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες), θα ξεκινήσουν με ήλιο και πολύ λίγα σύννεφα κυρίως στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης και στο νομό Σερρών.

Όμως, στην ανατολική Χαλκιδική προς το Άγιο Όρος, ίσως και στο μεσαίο πόδι, στον δήμο Αριστοτέλη τα σύννεφα τα οποία θα υπάρχουν από νωρίς το πρωί θα πυκνώσουν σταδιακά περισσότερο λίγο πριν το μεσημέρι κι εκείνες τις ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν κάποιες χιονοπτώσεις.

Στη νότια Πελοπόννησο δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά όπως και στη νοτιοδυτική Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί, μέχρι και τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικο- βορειοανατολικά θα έχει περισσότερο κρύο από τα δυτικά της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ