Τραγωδία στο Γκάζι: Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά στο σπίτι του
Ανανεώθηκε:
Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Γκάζι.
Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην μονοκατοικία στην οδό Ελασιδών στο Γκάζι για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, εντόπισαν τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 90χρονος είχε ανάψει κάποια θερμάστρα για να ζεσταθεί από την οποία πιθανόν ξεκίνησε η φωτιά. Από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η Πυροσβεστική, πρόκειται πιθανότατα για ρακοσυλλέκτη, ο οποίος είχε πολλά αντικείμενα στο σπίτι του γι' αυτό και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.
Νεκρή ηλικιωμένη από πυρκαγιά στο σπίτι της στο Θεολόγο
Νωρίτερα, μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε στον Θεολόγο του δήμου Λοκρών στη Φθιώτιδα, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα 82 ετών βρέθηκε νεκρή μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά μέσα στο σπίτι της.
Την άτυχη γυναίκα βρήκαν νεκρή συγγενείς της που ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με το LamiaReport, από τη φωτιά στο τζάκι φαίνεται ότι άρπαξαν και κάηκαν τα ρούχα της 82χρονης, προκαλώντας της εγκαύματα από τα οποία πιθανότατα προκλήθηκε και ο θάνατός της. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Madonna: Το συγκινητικό αντίο στον παραγωγό της William Orbit - «Ήσουν το δικό μου Ray of Light»
22:55
Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπάλληλος του καταστήματος
22:42
Νέα πρόκληση Φιντάν: «Η ειρήνη στην Κύπρο οφείλεται στην παρουσία Τούρκων στρατιωτών»
22:30
Γάζα: Νέα αρχή για τους μελισσοκόμους μετά την καταστροφή του 95% των κυψελών
22:17