ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξω το πρόσωπό μου μόλις νιώσω έτοιμη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξω το πρόσωπό μου μόλις νιώσω έτοιμη
H Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανταποδίδοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη που της έδειξαν στην σκληρή περιπέτεια που εξακολουθεί με γενναιότητα να αντιμετωπίζει μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έκανε το δικό της Q+A στο Instagram, απάντησε και στη ερώτηση που της έθεσαν οι φίλοι της για το πότε θα δείξει το πρόσωπο της.

«Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη», απάντησε.

Μία άλλη ερώτηση ήταν: «Πώς είσαι ψυχολογικά αυτή την περίοδο;». Με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να απαντά: «Είμαι λίγο αγχωμένη. Έχω αγωνία για τα επόμενα στάδια της θεραπείας μου. Είμαι μπερδεμένη και προσπαθώ να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα με τη γιατρό μου».

«Από πού αντλείς τόση δύναμη και θετικότητα ούτως ώστε να μπορείς να την μεταδίδεις;», την ρώτησε κάποιος άλλος.

«Παίρνω πολλή αγάπη από το περιβάλλον μου, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα και αγαπώ πολύ τη ζωή», απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πώς διαχειρίζεσαι την κατάσταση με την πανδημία; Σε αγχώνει η συναναστροφή ή είσαι ψύχραιμη;», ήταν μία ακόμη ερώτηση. «Έχω κάνει το εμβόλιο. Φυσικά, προσέχω πολύ, αλλά χωρίς να με πιάνει πανικός. Προσπαθώ να ακούω τους ειδικούς».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί σε πρόσωπο και σώμα.

Οι απαντήσεις που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους διαδικτυακούς φίλους της:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ