ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - «Φύλλο και φτερό» υπολογιστές και κινητά

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - «Φύλλο και φτερό» υπολογιστές και κινητά
Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. είναι τα ηλεκτρονικά μέσα (υπολογιστές, κινητά) που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος INTIME

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τις καταγγελίες κατά του πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ ο κατηγορούμενος σήμερα, Πέμπτη, οδηγείται στον εισαγγελέα

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιείται και στη μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και θα επεκταθεί στο σπίτι του στην Αλόννησο και στους επαγγελματικούς του χώρους στη Θεσσαλονίκη.

Στο μικροσκόπιο είναι τα ηλεκτρονικά μέσα (υπολογιστές, κινητά) που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ο οποίος κατηγορείται για δημοσίευση βίντεο από πρώην συντρόφους του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, εν αγνοία τους.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γεώργιο Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσήλθε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στις Αρχές μετά την καταγγελία δεύτερης γυναίκας για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, διαρκές αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που επισύρει αυτόφωρη διαδικασία, μέσω δημοσίευσης στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με χειροπέδες στην οικία του, σε συνέχεια των ερευνών που διενεργεί η αστυνομία στο σπίτι του.

«Με διαπόμπευσε στο διαδίκτυο»

Τις εξελίξεις πυροδότησε η νέα καταγγελία που κατατέθηκε σε βάρος του στην υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος από κοπέλα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και είχαν και οικογενειακές επαφές.

Η κοπέλα για τρεις ώρες κατέθεσε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον παρουσιαστή, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το Mega.

«Η εντολέας μου κατέθεσε καταγγελία, η οποία επέχει θέση μήνυσης, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το αδίκημα είναι διαρκές και μπορεί να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας», σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος θύματος.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την οποία ζητείτο να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ακόμα βίντεο ανεβασμένα στο διαδίκτυο από τον παρουσιαστή ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εννέα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ