ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχα κατεβάσει το βίντεο, δεν φταίω εγώ που υπάρχει

Στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχα κατεβάσει το βίντεο, δεν φταίω εγώ που υπάρχει
Στο εισαγγελέα υπό άκρα μυστικότητα ο γνωστός παρουσιαστής INTIME/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τα ροζ βίντεο που ανήρτησε και παραμένουν στο διαδίκτυο έδωσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Η μεταγωγή του γνωστού παρουσιαστή έγινε υπό άκρα μυστικότητα και αυτήν την ώρα βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα. Αμέσως μετά θα παραπεμφθεί να δικαστεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος από τουλάχιστον τρεις γυναίκες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Νωρίτερα, ενώπιον των αστυνομικών έδωσε τις πρώτες του απαντήσεις για τα ροζ βίντεο μετά τη σύλληψή του, το απόγευμα της Τετάρτης, που ακολούθησαν την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του γυναίκα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha να παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει τα επίμαχα βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της γυναίκας που τον κατήγγειλε, η οποία, μάλιστα, ήταν και κόρη φίλων του, ισχυριζόμενος, όμως, ότι τα «κατέβασε» μερικές ημέρες αργότερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην κατάθεσή του φέρεται να είπε ότι «ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα».

Συνεχίζοντας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να κατέθεσε ότι «δεν είναι δική μου ευθύνη το ότι το βίντεο συνεχίζει να υπάρχει. Δεν το έχω κάνει εγώ. Εγώ το είχα κατεβάσει, προφανώς κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει».

Ο πρώην «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται, επίσης, να δήλωσε «μετανιωμένος» για την πράξη του και να ζήτησε «συγγνώμη» από την κοπέλα επαναλαμβάνοντας ότι το βίντεο «δεν προέρχεται από εκείνον».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται, ακόμα, να δήλωσε έκπληκτος από το πόσο μεγάλη διάσταση έχει λάβει η υπόθεση που τον αφορά λέγοντας «δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος».

Νέα ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα»

Την ίδια ώρα, ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα» στη σκιά του σκανδάλου δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδικτύου ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να «κατεβάσει» συγκεκριμένο βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter το βίντεο που «κατέβηκε» περιείχε σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο από το Big Brother ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε επανέλθει και παλαιότερο βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στο οποίο διακωμωδούσαν τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών γυναικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ