ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας

Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας
Ο παρουσιαστής πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκηςόπου έδωσε τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τα ροζ βίντεο που ανήρτησε και παραμένουν στο διαδίκτυο INTIME / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο αφορά το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού» σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, ο οποίος από κοινού με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση. Δηλαδή αν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή θα αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο παρουσιαστής πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκηςόπου έδωσε τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τα ροζ βίντεο που ανήρτησε και παραμένουν στο διαδίκτυο.

Η μεταγωγή του γνωστού παρουσιαστή έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Νωρίτερα, ενώπιον των αστυνομικών έδωσε τις πρώτες του απαντήσεις για τα ροζ βίντεο μετά τη σύλληψή του, το απόγευμα της Τετάρτης, που ακολούθησαν την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του γυναίκα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha να παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει τα επίμαχα βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε, η οποία, μάλιστα, ήταν και κόρη φίλων του, ισχυριζόμενος, όμως, ότι τα «κατέβασε» μερικές ημέρες αργότερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην κατάθεσή του φέρεται να είπε ότι «ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα».

Συνεχίζοντας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να κατέθεσε ότι «δεν είναι δική μου ευθύνη το ότι το βίντεο συνεχίζει να υπάρχει. Δεν το έχω κάνει εγώ. Εγώ το είχα κατεβάσει, προφανώς κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει».

Ο πρώην «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται, επίσης, να δήλωσε «μετανιωμένος» για την πράξη του και να ζήτησε «συγγνώμη» από την κοπέλα επαναλαμβάνοντας ότι το βίντεο «δεν προέρχεται από εκείνον».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται, ακόμα, να δήλωσε έκπληκτος από το πόσο μεγάλη διάσταση έχει λάβει η υπόθεση που τον αφορά λέγοντας «δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ