Ολοκληρώθηκε η δράση των δωρεάν μαστογραφιών από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών
Ανανεώθηκε:
Ολοκληρώθηκε η δράση των δωρεάν μαστογραφιών που πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Συγκεκριμένα, η δράση περιλάμβανε δωρεάν μαστογραφίες για τρεις συνεχόμενες ημέρες (Τετάρτη 15/12, Πέμπτη 16/12 και Παρασκευή 17/12), για όλες για τις γυναίκες αστυνομικούς και τις συζύγους αστυνομικών , ηλικίας 40 έως 70 ετών.
Η συμμετοχές των γυναικών ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αφού συνολικά τις τρεις ημέρες πραγματοποιήθηκαν πάνω από 150 προληπτικοί έλεγχοι.
Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνεχίζοντας το «Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού», βρέθηκε μετά από πρόσκλησή της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στον αύλειο χώρο των σχολών ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Μεσογείων.
Η Διοίκηση θα συνεχίσει τη δράση της με κάθε τρόπο και μέσο, στηρίζοντας πάντα τους Έλληνες αστυνομικούς.
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10
Οι πληγές του στεγαστικού: Πώς φτάσαμε έως εδώ - Τι φέρνει η επόμενη ημέρα
09:00