Πάτρα: Eργαστήριο συσκευασίας ναρκωτικών εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. - Μια σύλληψη
Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο συσκευασίας ναρκωτικών είχε στήσει ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής στην Πάτρα.
Συνολικά, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω από 5 κιλά ηρωίνης και ένα κιλό κοκαΐνης, στο σπίτι που διέμενε ο άνδρας στο Ρίο και σε έρευνα σε δασώδη περιοχή στην Παναγοπούλα.
Από τις πρώτες εκτιμήσεις ο συλληφθείς, θα αποκόμιζε πάνω από 87.000 ευρώ από τη διάθεση της κοκαΐνης και 81.000 ευρώ από την ηρωίνη, σύμφωνα με το pelop.gr.
Επιπλέον, στην επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, στο Ρίο συνελήφθη, νεαρός Πατρινός που κατείχε 5 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητα που είχε προμηθευτεί από τον αλλοδαπό.
Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακίνηση, προμήθεια, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 68-79
21:50
Σταματούν οι νυχτερινές έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου στο Βελούχι, λόγω κακοκαιρίας
21:48
Συνελήφθη 45χρονος για τους πυροβολισμούς κατά τεσσάρων ανηλίκων στο Αίγιο
21:36
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους αγνοούμενους στο ναύαγιο των Καλών Λιμένων
21:26