ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα στη φυλακή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Πώς καταρρέει το βασικό επιχείρημα

Χριστούγεννα στη φυλακή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Πώς καταρρέει το βασικό επιχείρημα
Εννέα μέχρι στιγμής τα θύματα του παρουσιαστή ΙΝΤΙΜΕ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου και συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο «φως».

Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα κάνει ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, αναμένοντας να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των επιπτώσεων που είχε η δράση του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, με τους δικηγόρους των θυμάτων να αποκαλύπτουν πως τουλάχιστον επτά ακόμη γυναίκες – πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες – να απεικονίζονται στα ιδιωτικά βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες γνώριζαν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με το μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» καταγράφονταν, δεν γνωρίζουν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα προρνογραφικού περιεχομένου. Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο της μίας καταγγέλουσας, Απόστολο Λύτρα, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες».

Ο κωδικός που τον «καίει»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα βίντεο. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης αφού, ναι μεν δείχνει πλέον ότι δεν ήταν εκδικητικό πορνό, όπως θεωρούνταν, αλλά ότι ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραγικό υλικό στο κανάλι του.

Επίσης, ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ότι «άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι», δεν φαίνεται να ευσταθεί, μιας και οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που εκτιμάται πως κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

Το χειρότερο βεβαίως για τις κοπέλες που φέρονται να έπεσαν θύματα του κ. Παναγιωτόπουλου, είναι το γεγονός ότι τα βίντεο έχουν αποθηκευτεί από χρήστες και έχουν αναδημοσιεύτει ακόμα και σε κανάλια του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η πλήρης απόσυρσή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ