ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα στην εφημερία του Γενικού Κρατικού για την Μίνα Γκάγκα

Χριστούγεννα στην εφημερία του Γενικού Κρατικού για την Μίνα Γκάγκα
«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους του ΕΣΥ, Καλές Γιορτές, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προσφορά τους και τη φροντίδα που παρέχουν σε όλους τους ασθενείς» ανέφερε η κ. Γκάγκα ΔΤ υπουργείου Υγείας

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς» βρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, για να ανταλλάξει ευχές με τους υγειονομικούς που εφημερεύουν .

Η Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον διοικητή Λευτέρη Μπούλια, την αναπληρώτρια διοικήτρια Άννα Μάινα και τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργο Ζωγράφο, επισκέφθηκε πρώτα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), ευχήθηκε στους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ αντάλλαξε ευχές και με ορισμένους ασθενείς.

Στη συνέχεια η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε το Ιατρείο Covid-19, το Απεικονιστικό Τμήμα, περιλαμβανομένου του Αξονικού Τομογράφου, τα Εργαστήρια, τις Μονάδες Εγκαυμάτων και Εμφραγμάτων, καθώς και μια σειρά από άλλα τμήματα του νοσοκομείου.

Είχε, δε, την ευκαιρία να δει από κοντά τη λειτουργία του νοσοκομείου και να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου ΤΕΠ αλλά και για τις ανάγκες που έχει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, με μεγάλη προσέλευση ασθενών σε κάθε γενική εφημερία.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε ιδιωτικά και το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία», για να ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα στο προσωπικό που εδώ και δύο χρόνια εργάζεται καθημερινά για τη φροντίδα των ασθενών με Covid-19.

«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους του ΕΣΥ, Καλές Γιορτές, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προσφορά τους και τη φροντίδα που παρέχουν σε όλους τους ασθενείς», ανέφερε η κ. Γκάγκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ