ΕΛΛΑΔΑ

Στο αυτόφωρο ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Νέα μήνυση πριν την απολογία του

Στο αυτόφωρο ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Νέα μήνυση πριν την απολογία του
Νέα μήνυση -η τρίτη κατά σειρά- κατατέθηκε σε βάρος του πρώην παρουσιαστή ΙΝΤΙΜΕ

Νέα μήνυση -η τρίτη κατά σειρά- κατατέθηκε σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας και συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως μεταδίδει το grtimes, το οπτικό-ακουστικό υλικό που αφορά την τρίτη μήνυση ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο και τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή για τις προηγούμενες υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, γύρω στις 9.30 εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά την απολογία του πρώην παρουσιαστή, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος από την παραμονή των Χριστουγέννων, εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης.

Νωρίτερα, για νέες καταγγελίες έκανε λόγο ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει δύο mail, ανώνυμα, αλλά έχει έρθει ο ίδιος σε επαφή και με άλλη μία κοπέλα.

«Έχω έρθει σε επαφή με μια άλλη κοπέλα, η οποία θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει αν αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο συγκεκριμένο σάιτ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Λύτρας.

«Δεν γνωρίζει αν έχει δημοσιοποιηθεί, θα πάει να το ελέγξει», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι έχει λάβει ένα mail με δυο ακόμα βίντεο που αφορούν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση, επειδή διέρρευσε εν αγνοία της στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές, τόνισε στην ΕΡΤ ότι βρίσκεται σε επαφή με ακόμη τέσσερις κυρίες.

«Είμαι σε επικοινωνία με ακόμη τέσσερις κυρίες, οι οποίες δεν γνωρίζουν αν έχουν υποστεί τις ίδιες πράξεις με την εντολέα μου. Κάποιες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, άλλες δεν ξέρουν αν έχουν αναρτηθεί. Θα το γνωρίζουμε και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια αναμένεται να εκφράσει έκπληξη για το ότι διώκεται για κακούργημα και να επαναλάβει ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Ο κωδικός που τον «καίει»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα βίντεο. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης αφού, ναι μεν δείχνει πλέον ότι δεν ήταν εκδικητικό πορνό, όπως θεωρούνταν, αλλά ότι ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραγικό υλικό στο κανάλι του.

Επίσης, ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ότι «άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι», δεν φαίνεται να ευσταθεί, μιας και οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που εκτιμάται πως κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

Το χειρότερο βεβαίως για τις κοπέλες που φέρονται να έπεσαν θύματα του κ. Παναγιωτόπουλου, είναι το γεγονός ότι τα βίντεο έχουν αποθηκευτεί από χρήστες και έχουν αναδημοσιεύτει ακόμα και σε κανάλια του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η πλήρης απόσυρσή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ