ΕΛΛΑΔΑ

Ράδιο Αρβύλα: Πώς θα επιστρέψουν - Το τρέιλερ της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Πώς θα επιστρέψουν - Το τρέιλερ της εκπομπής
Το τρέιλερ της εκπομπής για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα στη μικρή οθόνη Screen Grab / YouTube

Την ημερομηνία επιστροφής της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στη μικρή οθόνη ανακοίνωσαν οι συντελεστές της, μετά τη διακοπή της προβολής της λόγω του σάλου που δημιουργήθηκε από τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του, από τον συνεργάτη τους και κατηγορούμενο σήμερα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι Ράδιο Αρβύλα σύμφωνα με το τρέιλερ της εκπομπής που προβλήθηκε πριν από λίγο από το τηλεοπτικό κανάλι που τους φιλοξενεί, θα βγούν ξανά στον αέρα, στις αρχές του έτους.


Σύμφωνα με το τρέιλερ ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα βρίσκονται κανονικά στα πόστα τους στις 10 Ιανουαρίου.

Η εκπομπή είχε διακοπεί στις 14 Δεκεμβρίου μετά την αποκάλυψη της δημοσιοποίησης από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προσωπικών στιγμών με την πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικό site χωρίς την συναίνεσή της.

Μετά από φήμες που διέρρεαν για οριστική διακοπή του Ράδιο Αρβύλα, ο ΑΝΤ1 σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 15 Δεκεμβρίου, προανήγγειλε την επιστροφή της μετά της γιορτές ανακοινώνοντας τα ακόλουθα:

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο "διάλειμμα" των εορτών.

Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

Ράδιο Αρβύλα: Η απολογία του Αντώνη Κανάκη - Τι είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ελεύθερος υπό όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραμένει κρατούμενος για τη νέα δίωξη

Στο μεταξύ σήμερα, 27 Δεκεμβίου, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να μην προφυλακιστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος, που αποδίδεται στον πρώην παρουσιαστή.

Ωστόσο, παραμένει κρατούμενος καθώς σε βάρος του εκκρεμεί νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παρόμοια υπόθεση. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Ο μουσικός παραγωγός, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, εξέφρασε κατά την απολογία του την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ