Κορωνοϊός - Παγώνη: Πιθανόν και 100.000 κρούσματα ημερησίως λόγω «Όμικρον»
Μπορεί να έχουμε και 100.000 κρούσματα κορωνοϊού ημερησίως στην Ελλάδα λόγω της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία είναι πολύ μεταδοτική, ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε πως η υπερμεταδοτικότητα της Όμικρον φαινόταν και από τα στοιχεία από το εξωτερικό και ανέφερε «πως ο επόμενος μήνας θα είναι δύσκολος».
Στον ίδιο αριθμό κρουσμάτων που αναμένονται είχε αναφερθεί και ο Χαράλαμπος Γώγος χθες Πέμπτη (30/12).
Μπορεί να έχουμε και 100.000 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως στην Ελλάδα λόγω της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία είναι πολύ μεταδοτική, ενέφερε η Ματίνα Παγώνη.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε πως η υπερμεταδοτικότητα της Όμικρον φαινόταν και από τα στοιχεία από το εξωτερικό και ανέφερε «πως ο επόμενος μήνας θα είναι δύσκολος».
Στον ίδιο αριθμό κρουσμάτων που αναμένονται είχε αναφερθεί και ο Χαράλαμπος Γώγος χθες Πέμπτη (30/12).
«Θα έρθουν δυσκολότερες μέρες»
«Μεγάλη προσοχή για απόψε» είπε η κ. Παγώνη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, συμβούλευσε όσους βγουν απόψε για ρεβεγιόν να έχουν κάνει τεστ «για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια», όπως σημείωσε.
«Είναι δύσκολες οι μέρες, θα ακολουθήσουν ακόμα δυσκολότερες» είπε η κ. Παγώνη.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε πως, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, υπάρχει 9% αύξηση σε σχέση με τις 2 τελευταίες ημέρες σε νοσηλείες σε απλές κλίνες covid, ενώ ταυτόχρονα τα νοσοκομεία διαχειρίζονται τους ασθενείς από τη μετάλλαξη Delta.
«Αν όλοι φερθούμε με υπευθυνότητα και κάνουμε τα τεστ θα καταφέρουμε να νικήσουμε και αυτό το κύμα» τόνισε η κ. Παγώνη.
Επίθεση με μαχαίρι από γυναίκα στο κέντρο του Λονδίνου: Τέσσερις τραυματίες
16:52
Έκρηξη αυτοκινήτου στη Ρωσία: Τραυματίας διευθυντής εργοστασίου drones, νεκρός ο οδηγός του
16:45
Διακόπηκε η κυκλοφορία στo τμήμα Οινόη - Χαλκίδα λόγω φωτιάς - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
16:37
Αξιωματούχος του Κόλπου στο CNNi: Πιθανότητα «50-50» για συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν μέχρι την Παρασκευή
16:34