Aποκλειστικό: Έκανε «φτερά» το αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία στη Γλυφάδα
Με έκπληξη ο 35χρόνος επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του είχε κάνει «φτερά» από το σημείο που το είχε σταθμεύσει.
Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είχε σταθμεύσει στην οδό Ευαγγελιστρίας το αυτοκίνητο του στη περιοχή της Γλυφάδας λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Την άλλη μέρα όμως όταν πήγε να το πάρει διαπίστωσε ότι το είχαν κλέψει. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και με την υπόθεση ασχολήθηκε το τμήμα ασφαλείας της Γλυφάδας.
Πρόκειται για ένα Πόρσε τζιπ και δεν αποκλείεται πίσω από την κλοπή να πρόκειται συμμορία κακοποιών που κλέβει αυτοκίνητα πολυτελείας.
O 35χρόνος επιχειρηματίας είναι γνωστός για την μεγάλη του αγάπη στα γρήγορα αυτοκίνητα και είναι μέλος μιας από την πιο γνωστές και αυτοδημιούργητες οικογένειες στα νότια προάστια.
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πλειοψηφία αποκλείει κρίσιμους μάρτυρες από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠ
18:35
Πηγές υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ναι στα λογικά αιτήματα, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας
18:23
CrediaBank: Σε αποκλειστικές συζητήσεις για την εξαγορά της Παντελάκης Securities
18:15
Μητσοτάκης: Η φρεγάτα «Κίμων» είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας περνούν σε μία νέα εποχή (vid)
18:13