Aποκλειστικό: Έκανε «φτερά» το αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία στη Γλυφάδα
Με έκπληξη ο 35χρόνος επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του είχε κάνει «φτερά» από το σημείο που το είχε σταθμεύσει.
Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είχε σταθμεύσει στην οδό Ευαγγελιστρίας το αυτοκίνητο του στη περιοχή της Γλυφάδας λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Την άλλη μέρα όμως όταν πήγε να το πάρει διαπίστωσε ότι το είχαν κλέψει. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και με την υπόθεση ασχολήθηκε το τμήμα ασφαλείας της Γλυφάδας.
Πρόκειται για ένα Πόρσε τζιπ και δεν αποκλείεται πίσω από την κλοπή να πρόκειται συμμορία κακοποιών που κλέβει αυτοκίνητα πολυτελείας.
O 35χρόνος επιχειρηματίας είναι γνωστός για την μεγάλη του αγάπη στα γρήγορα αυτοκίνητα και είναι μέλος μιας από την πιο γνωστές και αυτοδημιούργητες οικογένειες στα νότια προάστια.
Τσουχτερά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Ποιες είναι οι νέες ποινές
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00