ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοχρονιά - Μπουρνάζι: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης με 400 άτομα

Πρωτοχρονιά - Μπουρνάζι: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης με 400 άτομα
Τουλάχιστον 400 άτομα, διασκέδαζαν με τη μουσική στο τέρμα. Pixabay

Έφοδο πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. σε μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στο Μπουρνάζι τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς και ενώ είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Τουλάχιστον 400 άτομα, διασκέδαζαν με τη μουσική στο τέρμα παρά την αυστηρή σύσταση της κυβέρνησης για κλείσιμο των μαγαζιών στις 2 η ώρα το αργότερο και την απαγόρευση της μουσικής.

Πάνω από δέκα περιπολικά έφτασαν στο σημείο στις 2:30 μετά την αλλαγή του χρόνου προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο και να διώξουν τον κόσμο. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και ότι υπήρχαν μέσα εκατοντάδες άτομα.

Όταν προσπάθησαν να μπουν στο νυχτερινό κέντρο οι υπεύθυνοι φέρεται να τους έκλεισαν τις πόρτες, ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να μπουν και να κόψουν πρόστιμα στους πελάτες που δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Προκλήθηκε μάλιστα ένταση μεταξύ αυτών και των παρευρισκομένων. Συνολικά, έκοψαν πρόστιμα σε 50 άτομα, ενώ στο ιδιοκτήτη του κέντρου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ