ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του
CNN Greece

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο άνδρας που κρατούσε για περίπου τρεις ώρες όμηρο τη σύντροφό του σε πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα και απειλούσε να ανατιναχθεί με μία φιάλη υγραερίου.

Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς άρπαξε τη σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την πολυκατοικία όπου είναι σε εξέλιξη η ομηρία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος απειλούσε να ανατιναχθεί με μία φιάλη υγραερίου, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν την πολυκατοικία.

Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στους αστυνομικούς

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση, έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έσωσαν τη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την κρατούσε ως όμηρο .

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει σε tweet τα εξής:«Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ