ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου για το αίσιο τέλος στην ομηρία γυναίκας

Άγιος Παντελεήμονας: Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου για το αίσιο τέλος στην ομηρία γυναίκας
«Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα» αναφέρει σε μήνυμά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έσωσαν μια γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την κρατούσε ως όμηρο, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει σε tweet τα εξής:

«Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα».

Νωρίτερα, αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος κρατούσε όμηρο τη Βουλγάρα φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο δράστης, που συνελήφθη, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς άρπαξε τη σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την εν λόγω πολυκατοικία όπου εξελίχθηκε η υπόθεση ομηρίας.

Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ανέφεραν πως πρόκειται για άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος απειλούσε να ανατιναχθεί με μία φιάλη υγραερίου, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν την πολυκατοικία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ