Ίμια: Επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων ψαράδων και της τουρκικής ακτοφυλακής
Ένταση σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανοιχτά των Ιμίων, μεταξύ της τουρκικής ακτοφυλακής και έξι ελληνικών αλιευτικών.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Σοζτζού» η τουρκική ακτοφυλακή που περιπολούσε στην περιοχή απομάκρυνε τα ελληνικά ψαροκάικα και ένα σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής που επιδίωκαν να πλησιάσουν τις βραχονησίδες Ίμια.
Οι Έλληνες ψαράδες, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρέμειναν στην περιοχή για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια επέστρεψαν στα νησιά από τα οποία είχαν έρθει.
Τις στιγμές της έντασης μεταξύ του ελληνικού σκάφους και των ψαράδων από το τουρκικό λιμενικό κατέγραψε η κάμερα της εφημερίδας.
ΕΛΛΑΔΑ
Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης - Έπεσε στο κενό από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου
15:00
CULTURE
Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρόγονος του τυραννόσαυρου Ρεξ στη Βόρεια Αμερική - Ήταν 74 εκατ. ετών
14:58
CULTURE
Το «War of the Worlds» νικητής των 46ων Χρυσών Βατόμουρων - Κέρδισε πέντε από τα έξι βραβεία
14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψήφισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τις εθνικές εκλογές» (pics)
14:37
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ