ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης της ομηρίας

Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης της ομηρίας
Ο δράστης απειλούσε να τινάξει στον αέρα πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου CNN Greece

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο επί ώρες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς την πρώην συντροφό του του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο δράστης, που συνελήφθη, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς άρπαξε την πρώην σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την εν λόγω πολυκατοικία όπου εξελίχθηκε η υπόθεση ομηρίας.

Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ανέφεραν πως πρόκειται για άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος απειλούσε να ανατιναχθεί με μία φιάλη υγραερίου, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν την πολυκατοικία.

Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή της γυναίκας, βουλγαρικής καταγωγής. Όπως είπε, ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είχε προηγηθεί καυγάς. Χειροδίκησε εναντίον της ενώ την απείλησε και με μαχαίρι.

Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στους αστυνομικούς

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έσωσαν μια γυναίκα έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει σε tweet τα εξής:

«Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα».

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της ομηρίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ