Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης της ομηρίας
Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο επί ώρες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς την πρώην συντροφό του του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Ο δράστης, που συνελήφθη, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς άρπαξε την πρώην σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την εν λόγω πολυκατοικία όπου εξελίχθηκε η υπόθεση ομηρίας.
Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ανέφεραν πως πρόκειται για άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος απειλούσε να ανατιναχθεί με μία φιάλη υγραερίου, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν την πολυκατοικία.
Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή της γυναίκας, βουλγαρικής καταγωγής. Όπως είπε, ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είχε προηγηθεί καυγάς. Χειροδίκησε εναντίον της ενώ την απείλησε και με μαχαίρι.
Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στους αστυνομικούς
Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έσωσαν μια γυναίκα έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει σε tweet τα εξής:
«Μπράβο στους άνδρες της ΕΚΑΜ και στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων που έσωσαν τη γυναίκα που είχε απαχθεί από τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα».
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της ομηρίας
SPONSORED
Στη Μαδρίτη έφτασε ο πάπας Λέων ΙΔ' - Μήνυμα σεβασμού «σε κάθε ανθρώπινο πόνο»
12:37
Το συλλεκτικό Nuvolari των 1.001 ίππων είναι το νέο supercar της Audi
12:26
Φάμμελος στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε δίπλα στην πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα
12:15
Σενάριο μετακίνησης Μαρινάκη στη θέση Κυρανάκη: Δευτέρα οι αποφάσεις, Πέμπτη οι ανακοινώσεις
12:03