ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές ώρες της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα: «Θα σας ανατινάξω όλους» φώναζε ο δράστης

Οι δραματικές ώρες της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα: «Θα σας ανατινάξω όλους» φώναζε ο δράστης
Ο δράστης ήταν έτοιμος να ανατινάξει την πολυκατοικία ΙΝΤΙΜΕ

Αποφασισμένος για όλα, με μια φιάλη υγραερίου ανάμεσα στα πόδια του και την βαλβίδα να την ανοιγοκλείνει κρατώντας στα χέρια του έναν αναπτήρα, εντόπισαν οι αστυνομικοί τον Αιγύπτιο που αφού άρπαξε με τη βία τη σύντροφό του από το σπίτι της απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία στον αέρα και να την σκοτώσει.

Ο δράστης φώναζε συνεχώς «θα σας σκοτώσω όλους θα ανατινάξω τα πάντα» ακόμη και όταν οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα του στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς όταν ο Αιγύπτιος που διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με την Βουλγάρα εισέβαλε στο διαμέρισμα της αδερφής της στο Γαλάτσι και αφού άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα την έριξε στο πάτωμα, την κλωτσούσε με βία και κρατώντας την από τα μαλλιά άρχισε να την σέρνει έξω από το σπίτι.

Η αδερφή της γυναίκας πήγε τρέχοντας στο ΑΤ Γαλατσίου και αφού περιέγραψε τι είχε συμβεί νωρίτερα, οι αστυνομικοί έστειλαν δυνάμεις στην οδό Αλκιβιάδου όπου διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν στο διαμέρισμα του Αιγύπτιου και καλούσε σε βοήθεια.

Άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών απέκλεισαν την περιοχή, η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η ΕΚΑΜ έκανε επιχείρηση στο διαμέρισμα.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη και εντοπίστηκε και η φιάλη του υγραερίου.

Αυτή την ώρα μεταφέρεται στον εισαγγελέα.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της ομηρίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ