ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μοσχάτο: Για ναρκωτικά είχε συλληφθεί στην Ελλάδα ο 42χρονος

Δολοφονία Μοσχάτο: Για ναρκωτικά είχε συλληφθεί στην Ελλάδα ο 42χρονος
Αποδείχτηκε και δακτυλοσκοπικά ότι πρόκειται για γνωστό κακοποιό, μέλος της σκληρής συμμορίας «VOR ZAKONE», ενώ ήταν καταχωρημένος στην λίστα της Interpol για υποθέσεις ναρκωτικών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Screen Grab / video

Δύο φορές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών είχε πέσει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο 42χρονος που δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά στην περιοχή του Μοσχάτου μπροστά στα μάτια της κόρης του και της συντρόφου του.

Όπως προέκυψε από την δακτυλοσκοπική έρευνα, το 2012 και το 2013 αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον 42χρονο καθώς είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα με καταγωγή από τη Γεωργία έκανε ταξίδια στην Ουκρανία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ενώ η βάση του παρέμενε η Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχές της Γεωργίας ειδοποίησαν αμέσως τις ελληνικές αρχές για το παρελθόν του 42χρονου αποδείχτηκε και δακτυλοσκοπικά ότι πρόκειται για γνωστό κακοποιό, μέλος της σκληρής συμμορίας «VOR ZAKONE», ενώ ήταν καταχωρημένος στην λίστα της Interpol για υποθέσεις ναρκωτικών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο 42χρονος είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του με τη σύντροφό του και το 5χρονο παιδί της.

Ο άνδρας από τη Γεωργία, μαζί με τη σύντροφό του και το παιδί της, επέστρεφαν στο σπίτι τους στην οδό Ταξιαρχών το βράδυ του Σαββάτου, μετά από επίσκεψη σε φιλικό πρόσωπο.

Λίγο μετά τις 22:00, μια φίλη τους, τους άφησε με το αυτοκίνητο κοντά στην πολυκατοικία που διέμεναν και τότε φαίνεται ότι εμφανίστηκε ο δράστης, που είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα.

Τον πλησίασε, τον πυροβόλησε 3 φορές και στη συνέχεια του έδωσε χαριστική βολή στο κεφάλι, πριν εξαφανιστεί.

«Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ της γεωργιανής μαφίας ίσως να μην σταματήσει εδώ», λένε χαρακτηριστικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ