ΕΛΛΑΔΑ

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος μετά την απολογία του

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος μετά την απολογία του
INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής και της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, για την υπόθεση ομηρίας της πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πρωτοχρονιά.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο κατηγορούμενος ψέλλισε «ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο...»

Παρούσα στα δικαστήρια ήταν από νωρίς και η 30χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ομηρίας στο διαμέρισμα του δράστη, αλλά και άγριου ξυλοδαρμού, τον οποίο ο ίδιος κατέγραφε και μετέδιδε ζωντανά μέσω Facebook στους φίλους του αλλά και στο παιδί της.

Δικαιωμένη αισθάνθηκε η 30χρονη μόλις άκουσε την απόφαση της προφυλάκισης.

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι...»

Η γυναίκα η οποία για περισσότερο από 5 ώρες ήταν όμηρος στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Παντελήμονα, σοκαρισμένη φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή της υπόθεσης τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, εκφράζοντας την ανησυχία της πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της είπε στους δημοσιογράφους:

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ