ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Λαγουβάρδος στο CNN Greece: Τρία κύματα κακοκαιρίας θα πλήξουν διαδοχικά την Ελλάδα

Καιρός - Λαγουβάρδος στο CNN Greece: Τρία κύματα κακοκαιρίας θα πλήξουν διαδοχικά την Ελλάδα
«Δεν αποκλείονται χιόνια και στην Αττική προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας», όπως δήλωσε στο CNN Greece o διευθυντής της υπηρεσίας meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. INTIME NEWS

Αντιμέτωπη με τρία διαδοχικά κύματα σφοδρής κακοκαιρίας είναι και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται η χώρα μας έως και τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όπως δήλωσε στο CNN Greece o διευθυντής της υπηρεσίας meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος.

«Δεν αποκλείονται χιόνια και στην Αττική προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας», τόνισε - μεταξύ άλλων - ο κ. Λαγουβάρδος.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του meteo.gr, για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές, ενώ σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες, με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων.

Πηγή: meteo.gr

Τα φαινόμενα στο Αιγαίο και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες και θα σημειωθούν λασποβροχές.

Πηγή: meteo.gr

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12-14 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 14-16 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ