ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΕΔ: Καταβάλλονται το Δώρο Πάσχα και το επίδομα ανεργίας

ΟΑΕΔ: Καταβάλλονται το Δώρο Πάσχα και το επίδομα ανεργίας
EUROKINISSI

Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του Δώρου Πάσχα αλλά και των επιδομάτων ανεργίας εξέδωσε ο ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού από σήμερα Παρασκευή 22 Απριλίου 2016:

- Θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

- Θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά επρόκειτο να καταβληθούν στο χρονικό διάστημα από 22 Απριλίου 2016 μέχρι και 08 Μαΐου 2016.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Έναρξη λειτουργίας της νέας διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 22/4/2016 τίθεται σε λειτουργία η Νέα Διαδικτυακή Πύλη του οργανισμού στην ίδια Διεύθυνση (www.oaed.gr) με την ήδη λειτουργούσα Πύλη.
Κατά την διαδικασία της μετάπτωσης στη Νέα Πύλη, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην απόκριση της Πύλης του ΟΑΕΔ. Οι παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (Αιτήσεις σε Προγράμματα, Ανανεώσεις Καρτών, Εκδόσεις Βεβαιώσεων κλπ), υποβάλλονται κανονικά, σε αυτή τη Διεύθυνση

oaed pyli

ΔΗΜΟΦΙΛΗ