Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας για εκκένωση νέας κατάληψης στο ΑΠΘ
Ανανεώθηκε:
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί από αστυνομικές δυνάμεις επιχείρηση εκκένωσης της νέας κατάληψης σε χώρο του ΑΠΘ που βρίσκεται σε εργαστήριο τμήματος της Φαρμακευτικής Σχολής και ήρθε ως απάντηση αππο τους αντιεξουσιαστές για την προ ημερών εκκένωση στο «στέκι του Βιολογικού».
Στον χώρο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο έχει υπάρξει ένταση καθώς ήταν συγκεντρωμένα άτομα που στηρίζουν την κατάληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr έχουν γίνει ήδη 15 προσαγωγές ατόμων που έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Μέσα στον χώρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πέτρες από τα μπάζα του βιολογικού, στυλιάρια, ασύρματοι και φυλλάδια.
Η συγκεκριμένη κατάληψη αφορούσε ένα μικρό λυόμενο κτήριο μέσα στο οποίο στεγάζεται εργαστήριο.
Η αστυνομία για να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στο χώρο άνοιξε σύμφωνα με πληροφορίες τρύπα, στο πίσω μέρος του κτηρίου, ενώ όλοι οι τοίχοι ήταν βαμμένοι με σπρέι και συνθήματα.
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνου τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
01:00
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης για ηλικιωμένους και ΑμεΑ
00:30
Τουρκία: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα
23:57
Το... στενό «μαρκάρισμα» του Ορμούζ: Πώς ΗΠΑ και Ιράν πολεμούν για τον έλεγχο του πετρελαίου
23:46