ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ενεργός με νέο όνομα σε πορνογραφικό site

Λύτρας: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ενεργός με νέο όνομα σε πορνογραφικό site
Τι ανέφερε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μηνύτρια και θύμα του πρώην παρουσιαστή INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Όντας ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων -και συγκεκρινένα ερωτικών βίντεο χωρίς τη συναίνεση των σεξουαλικών παρτενέρ του- κατ’ εξακολούθηση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ενεργός σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, αλλάζοντας μάλιστα το ψευδώνυμό του. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, που εκπροσωπεί τη μηνύτρια και θύμα του πρώην παρουσιαστή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στις ιστοσελίδες πορνό που έχουν ανέβει τα revenge porn βίντεο, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά αυτό που έκανε ήταν να αλλάξει το ψευδώνυμό του σε μία από αυτές.

«Το καινούργιο που έχουμε είναι ότι άλλαξε το όνομα στο προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Αν είναι δυνατόν! Προφανώς αυτός έχει τους κωδικούς και άλλαξε το όνομα προφίλ του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Το όνομα του προφίλ του τελείωνε σε 63 και αυτό το έχει τροποποιήσει» πρόσθεσε ο δικηγόρος, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή έγινε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο κ. Λύτρας, πρόκειται για παράνομη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ