ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός- Πύργος: Επιχειρηματίας κατέληξε από επιπλοκές έξι μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού του

Κορωνοϊός- Πύργος: Επιχειρηματίας κατέληξε από επιπλοκές έξι μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού του
Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία του Πύργου η είδηση για τον θάνατο ενός γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού AP Photo

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία του Πύργου η είδηση για τον θάνατο ενός γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού

Ο 67χρονος Λ.Β. πέθανε το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από διήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο του Πύργου.

Δυστυχώς, ο επιχειρηματίας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και φαίνεται ότι ο κορωνοϊός επιδείνωσε περαιτέρω την ήδη επιβαρυμένη υγεία του.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε μόλις λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιού Σωτήρη, ο οποίος νικήθηκε από την επάρατη νόσο, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε, τον Ιούνιο του 2021.

Ο 67χρονος διατηρούσε ένα από τα πρώτα καταστήματα με κυνηγετικά είδη στην Ηλεία, στην οδό Ερμού. Ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, επιτυχημένος σε αυτό που έκανε, με ιδιαίτερη αγάπη για το κυνήγι και είχε δημιουργήσει μια οικογενειακή, ουσιαστικά, επιχείρηση που διατηρούσε και διεύρυνε μαζί με τον πρόσφατα αδικοχαμένο γιο του Σωτήρη και τη συνδρομή της συζύγου του, Γιάννας, την όποια είχε πάντα στο πλευρό του, όπως και τις κόρες του.

Ευφυής άνθρωπος, διατηρούσε συνήθως χαμηλούς τόνους, διέθετε ιδιότυπο χιούμορ και είχε παντού φίλους.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο Πύργου).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ