Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: 47χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι
Ανανεώθηκε:

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όταν ένας άντρας εισέβαλε σε αυτό, κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας κλείστηκε ξαφνικά σε δωμάτιο του νοσοκομείου, φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, γιος ασθενή, κραδαίνοντας μαχαίρι και με μπιτόνι βενζίνης ταυτόχρονα στην κατοχή του, απείλησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διαμαρτυρόμενος για έλλειψη φροντίδας επί μακρόν, στον νοσηλευόμενο πατέρα του.
Ο άντρας εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών, τους έβγαλε από αυτά, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Κόντρα μετεωρολόγων για εισβολή χιονιά: «Έρχεται κατεβασιά από ψύχος» - «Μην πιστεύετε κανέναν»
20:37
Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου που φέρεται να έδωσε το τιμόνι σε ανήλικη μαθήτρια (Vid)
20:30
Ρωσία: Ο Πούτιν διεκδικεί επέκταση συνόρων στον Αρκτικό Ωκεανό που «κρύβει» τεράστια κοιτάσματα
20:22
Σακίρα: Αντικείμενα και ρούχα της κορυφαίας Λατίνας τραγουδίστριας σε έκθεση στο Μουσείο Grammy
20:13