ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: 47χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι

Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: 47χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι
Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός INTIME/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όταν ένας άντρας εισέβαλε σε αυτό, κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας κλείστηκε ξαφνικά σε δωμάτιο του νοσοκομείου, φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, γιος ασθενή, κραδαίνοντας μαχαίρι και με μπιτόνι βενζίνης ταυτόχρονα στην κατοχή του, απείλησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διαμαρτυρόμενος για έλλειψη φροντίδας επί μακρόν, στον νοσηλευόμενο πατέρα του.

Ο άντρας εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών, τους έβγαλε από αυτά, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ