Παγώνη για το περιστατικό στο «Γεννηματάς»: Έριξε τη βενζίνη στο διάδρομο και κλείστηκε σε γραφείο
Για το σοκαριστικό περιστατικό με τον γιο ενός ασθενή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μίλησε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Όπως δήλωσε η κυρία Παγώνη, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας μπήκε στο νοσοκομείο κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη και ένα μαχαίρι.
«Μπήκε με το μπιτόνι, έριξε τη βενζίνη στο διάδρομο και μπήκε στο γραφείο των ειδικευόμενων γιατρών. Δεν πήγε στους ασθενείς», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Μάλιστα, έγιναν διαπραγματεύσεις για 40 περίπου λεπτά με τον άνδρα.
Η κυρία Παγώνη τόνισε ότι δεν είχε σχέση με covid.
Ο πατέρας του είχε χειρουργηθεί και ο δράστης είπε ότι δεν του είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες που έπρεπε.
«Είναι αψυχολόγητοι αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας κλείστηκε ξαφνικά σε δωμάτιο του νοσοκομείου, φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.
Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53
Η SpaceX αντιδρά στην «αυθαίρετη» χρήση του Starlink από τη Ρωσία για την πλοήγηση των drones της
23:46