Παγώνη για το περιστατικό στο «Γεννηματάς»: Έριξε τη βενζίνη στο διάδρομο και κλείστηκε σε γραφείο
Για το σοκαριστικό περιστατικό με τον γιο ενός ασθενή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μίλησε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Όπως δήλωσε η κυρία Παγώνη, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας μπήκε στο νοσοκομείο κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη και ένα μαχαίρι.
«Μπήκε με το μπιτόνι, έριξε τη βενζίνη στο διάδρομο και μπήκε στο γραφείο των ειδικευόμενων γιατρών. Δεν πήγε στους ασθενείς», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Μάλιστα, έγιναν διαπραγματεύσεις για 40 περίπου λεπτά με τον άνδρα.
Η κυρία Παγώνη τόνισε ότι δεν είχε σχέση με covid.
Ο πατέρας του είχε χειρουργηθεί και ο δράστης είπε ότι δεν του είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες που έπρεπε.
«Είναι αψυχολόγητοι αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας κλείστηκε ξαφνικά σε δωμάτιο του νοσοκομείου, φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.
Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
SPONSORED
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από τις εκτεταμένες πλημμύρες στη νότια και κεντρική Κίνα
11:18
Married at First Sight: Καταγγελίες για βιασμό μέσα στο ριάλιτι – Τι αποκάλυψαν τρεις γυναίκες
11:13
Κυριακή Γρίβα: Η εισαγγελέας ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη οι 4 αστυνομικοί για θανατηφόρα έκθεση
11:06
O τελικός του Europa League με 500+ αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:05