Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 33χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Ανανεώθηκε:
Ένας 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά μεταναστών.
Ειδικότερα, ο 33χρονος συνελήφθη την Παρασκευή στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, όταν μετά από έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι με το αυτοκίνητό του μετέφερε παράνομα πέντε μετανάστες, ένας από τους οποίους βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών.
Και οι πέντε επιβαίνοντες στο όχημα δεν είχαν έγγραφα για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο δράστης δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις των αστυνομικών και προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Ο 33χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Έφτασαν στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο Μαζωνάκη
12:59
Μαρινάκης: Ήταν προσωπική θέση η άποψη για το επίδομα ανεργίας- Η αντιπολίτευση δεν θέλει το διάλογο
12:53
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρή μία 80χρονη γυναίκα μετά από ανατροπή αυτοκινήτου
12:51
Live εικόνα από τον Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη
12:47