ΕΛΛΑΔΑ

Aegean Airlines: Αναστολή πτήσεων προς και από τη Βηρυτό

Aegean Airlines: Αναστολή πτήσεων προς και από τη Βηρυτό
Σύμφωνα με την εταιρία, «η αναστολή έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς». Intime

Σε αναστολή των πτήσεών της από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού εδώ και μερικές μέρες έχει προχωρήσει η Aegean

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, «η αναστολή έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς, που διαπιστώθηκε από το προσωπικό εδάφους στην Βηρυτό στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους, που εκτέλεσε την πτήση της 10/1/2022».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας

«Η AEGEAN ενημερώνει ότι από 11/1/2022 έχει αναστείλει τις πτήσεις της προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Rania Hariri της Βηρυτού. Η αναστολή έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς, που διαπιστώθηκε από το προσωπικό εδάφους στην Βηρυτό στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους, που εκτέλεσε την πτήση της 10/1/2022. Η εταιρεία προέβη την ίδια ημέρα σε ενημέρωση των ελληνικών αρχών καθώς και των αρχών του αεροδρομίου της Βηρυτού.

Οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις επηρεάζονται έχουν τη δυνατότητα είτε να ακυρώσουν το εισιτήριο τους με πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους, είτε να λάβουν credit voucher ίσης αξίας, είτε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους σε μελλοντική ημερομηνία. Για την αποκατάσταση των πτήσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση τις προσεχείς εβδομάδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ