Τραγωδία στη Σητεία: Ζευγάρι ηλικιωμένων νεκρό από αναθυμιάσεις στο σπίτι του
Ανανεώθηκε:
Τραγικό τέλος βρήκε μέσα στο σπίτι του στους Πεύκους Σητείας ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πιθανότατα κατέληξαν από αναθυμιάσεις .
Η κόρη τους αναζητούσε στο τηλέφωνο από το Σάββατο το βράδυ τους ηλικιωμένους γονείς της χωρίς όμως να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους. Όταν σήμερα πήγε στο σπίτι τους στους Πέυκους, αντίκρυσε χωρίς τις αισθήσεις τους τον 90χρονο πατέρα και την 90χρονη μητέρα της. Ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά καθώς το ζευγάρι είχε καταλήξει.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποκλείεται εγκληματική ενέργεια με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκλίνουν σύμφωνα με την ΕΡΤ στο να βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου από αναθυμιάσεις στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν λόγω και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Σήμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα anatolh.com, ενημερώθηκε ιατροδικαστής για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται την Δευτέρα.
Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σητείας.
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00