ΕΛΛΑΔΑ

Δ. Φιντιρίκος: Μήνυση για τα περί εμπλοκής του στην υπόθεση βιασμού - Η απάντηση του Ηλ. Γκιώνη

Δ. Φιντιρίκος: Μήνυση για τα περί εμπλοκής του στην υπόθεση βιασμού - Η απάντηση του Ηλ. Γκιώνη
Δημήτρης Φιντιρίκος Instagram @dimi_fidi

Με μήνυση απάντησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στον Ηλία Γκιώνη, μετά τη δημοσιοποίηση του δεύτερου σε λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα αναφορές περί εμπολοκής του επιχειρηματία στο περιστατικό με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή, επαναλαμβάνοντας πως την ημέρα που φέρεται να έλαβε χώρα το περιστατικό βρισκόταν στο εξωτερικό με τη σύντροφό του και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο Mega, ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε επίσης ότι η 73χρονη μητέρα του επιχειρηματία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου στο Instagram, με την οποία διέψευσε την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη:

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η στάση ζωής και οι αρχές μου δε θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου.

Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια.

Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο.

Καμία ανοχή!»

Η απάντηση του Ηλία Γκιώνη

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Γκιώνης απάντησε με ένα story στο Instagram. Όπως ανέφερε, η έρευνα συνεχίζεται και σύντομα θα δημοσιοποιηθούν νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Ενημερώθηκα από την τηλεόραση ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον μου μετά από την μήνυση που κατέθεσε ο Φιντιρίκος. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται, εμπλέκονται πολιτικοί εκπρόσωποι σε αυτό το κύκλωμα όπως και παιδιά καθώς πρέπει εφοπλιστών. Είμαι καλά, η έρευνα συνεχίζεται και από εμένα και από επαγγελματίες στον χώρο δημοσιογράφους και σύντομα θα δημοσιοποιήσουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!», έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης.

Tο story του Ηλία Γκιώνη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ