ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Υπέκυψε 68χρονος από τα εγκαύματα που του είχε κάνει η σύντροφός του

Εύβοια: Υπέκυψε 68χρονος από τα εγκαύματα που του είχε κάνει η σύντροφός του
Η σύντροφος του 68χρονου φέρεται να τον περιέλουσε με οινόπνευμα και να του έβαλε φωτιά (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ

Υπέκυψε στα εγκαύματά του ο 68χρονος από το Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας που έπεσε θύμα επίθεσης από 32χρονη με την οποία διατηρούσε σχέσεις, και η οποία σύμφωνα με την κατηγορία τον περιέλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη εγκαύματα, ωστόσο άργησε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί και παρά τη διακομιδή του από το Νοσοκομείο Χαλκίδας σε ΜΕΘ στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής (16/1) εξέπνευσε.

Η Αστυνομία σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, είχε σχηματίσει αρχικά δικογραφία σε βάρος της 32χρονης για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, έχοντας ειδοποιηθεί από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου αρχικά κατέφυγε ο άτυχος άνδρας για πρώτες βοήθειες.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το συμβάν και την τραγική του κατάληξη, καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον 68χρονο να συζούσε το τελευταίο διάστημα με την 32χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 2 Ιανουαρίου η 32χρονη επισκέφτηκε σε σπίτι στην Βόρεια Εύβοια η οποία φέρεται να τον περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια με αναπτήρα του έβαλε φωτιά.

Ο άνδρας μπόρεσε να σβήσει τη φωτιά ωστόσο υπέστη εγκαύματα αλλά δεν αναζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια παρά μόνο μετά από 4 ημέρες.

Ανήμερα των Φώτων πήγε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου φέροντας στο σώμα του σοβαρά εγκαύματα.

Η κατάστασή του ήταν μάλιστα τέτοια που ανάγκασε τους γιατρούς του ΚΥ να τον στείλουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία, καθώς το θύμα τους περιέγραψε πως είχαν γίνει τα εγκαύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ