ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»

Κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα»
Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών Facebook

Με την κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη, ξεκίνησε σήμερα η συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για τις αγωγές, οι οποίες έχουν υποβληθεί για το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στο όχημα, επέβαιναν εκτός του τραγουδιστή και της Μίνας Αρναούτη και μια ακόμη κοπέλα, η Φρόσω Κυριακού.

Στην κατάθεσή της, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη και υπό το βλέμμα του Τριαντάφυλλου Παντελίδη που βρίσκεται μέσα στη δικαστική αίθουσα, μίλησε για όσα προηγήθηκαν του τροχαίου, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της από τις 144 ημέρες νοσηλείας της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Εμφανώς συγκινημένη, η μάρτυρας υποστήριξε, πως η κόρη της έχει λάβει και ψυχοσωματικά φάρμακα. «Δεν μπορεί να δεχθεί τον εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου».

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τροχαίο. «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τί γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του ποδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα» περιέγραψε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, προσθέτοντας ότι νοσηλεύθηκε για 8 μήνες συνολικά.

Αναφερόμενη στο μοιραίο πρωινό η μάρτυρας υποστήριξε σύμφωνα με όσα της περιέγραψε η κόρη της, ότι «στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα και η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε, τονίζοντας ότι αν είχε καταλάβει ότι ο Π. Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

Δικηγόρος: Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;

Μάρτυρας: Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.

Δικηγόρος: Τι σας είπε;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια, όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι, η πρώτη αγωγή, ύψους 1.100.000 ευρώ έχει κατατεθεί από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας. Η δεύτερη, ύψους περίπου 100.000 ευρώ, από τη Φρόσω Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ η τρίτη αγωγή, ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου. Μέχρι και σήμερα η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή φέρεται να επιμένει ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης αλλά η Φρόσω Κυριακού. Ωστόσο, η Δικαιοσύνη μετά από έρευνα που διενήργησε έχει αποφανθεί ότι το μοιραίο όχημα οδηγούσε ο Παντελίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ