ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παντελίδη - Ιατροδικαστής: «Είμαι σίγουρος ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής»

Υπόθεση Παντελίδη - Ιατροδικαστής: «Είμαι σίγουρος ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής»
Μάρτυρας κατέθεσε ότι αν η γυναίκα βρισκόταν πράγματι στη θέση του συνοδηγού, θα έπρεπε είτε να έχει πεθάνει είτε να φέρει βαρύτατα τραύματα ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τους προσεχείς μήνες αναμένεται η έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου, όπου σήμερα συζητήθηκαν  οι αγωγές για το τροχαίο δυστύχημα,που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο δικαστήριο από την πλευρά της οικογένειας του Π. Παντελίδη, κατέθεσε ως μάρτυρας ο ιατροδικαστής πραγματογνώμονας Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο οποίος επέμεινε πως δεν οδηγούσε ο εκλιπών το πολυτελές τζιπ, αλλά η Ευφροσύνη Κυριάκου.

«Είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κ. Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό, το οποίο εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει».

Αν και του επισημάνθηκε πως σύμφωνα με το πόρισμα της Εισαγγελίας, οδηγός του οχήματος ήταν ο εκλιπών, ο μάρτυρας υποστήριξε πως, αν η γυναίκα βρισκόταν πράγματι στη θέση του συνοδηγού, θα έπρεπε είτε να έχει πεθάνει είτε να φέρει βαρύτατα τραύματα, όπως η έτερη συνεπιβάτης που καθόταν πίσω.

«Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της», είπε ο μάρτυρας.

Από την πλευρά της κ. Κυριάκου στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας της, ο οποίος τόνισε πως δεν βρισκόταν η κόρη του στο τιμόνι του αυτοκινήτου και πως τη μοιραία στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης εκείνη κοιτούσε το κινητό της.

«Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή», ανέφερε. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η κόρη του δεν αντιλήφθηκε να είναι μεθυσμένος ο τραγουδιστής και γι' αυτό μπήκε στο αυτοκίνητο. «Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε», είπε ο μάρτυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ