ΕΛΛΑΔΑ

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα: Έστειλε μήνυμα στο 100 κινητοποιώντας τις Αρχές

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα: Έστειλε μήνυμα στο 100 κινητοποιώντας τις Αρχές
H 29χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή ΙΝΤΙΜΕ

Μια 29χρονη από την Πάτρα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της έστειλε μήνυμα από το κινητό της στο 100, κινητοποιώντας τις Αρχές.

Μετά το μήνυμα, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Αγυιά όπου άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.

Ο σύζυγός της μάλιστα προσπάθησε να διώξει τους άνδρες της ασφάλειας λέγοντας «φύγετε, όλα καλά», ωστόσο λόγω της επιμονής των αστυνομικών τελικά άνοιξε την πόρτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η γυναίκα ήταν τρομαγμένη ενώ στο δωμάτιο βρισκόταν και το 18 μηνών παιδί της.

Γονείς και παιδί μεταφέρθηκαν στο τμήμα, όπου η 29χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως δέχθηκε και εκείνος σωματική βία.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η νεαρή έπεσε θύμα βίας. Όπως είπε στην κατάθεσή της, είχε φύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό της και φιλοξενήθηκε σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες πριν από περίπου 15 ημέρες επέστρεψε στο σπίτι της.

Από την αστυνομία παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, με πηγές να αναφέρουν ότι δεν φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού.

Την Πέμπτη, ο 42χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται η εξ’ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ