Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός για ενδοοικογενειακή βία - Γιατί μήνυσε συναδέλφους του
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Ειδικότερα, συνελήφθη 31χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διαμένει το ζευγάρι και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος δεν άνοιγε, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και συνέλαβαν τον αστυνομικό, που χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης όπου και κρατείται. Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς αργότερα υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, επειδή μπήκαν στο διαμέρισμα.
SPONSORED
CULTURE
Με μουσική και εικόνες «ταξιδεύει» τον Μάιο στην πόλη το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων - Το πρόγραμμα
12:36
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Αθωώθηκε η πρώην αντιπρόεδρος Άντζελα Ρέινερ - Ανοίγει ο δρόμος για διαδοχή του Στάρμερ
12:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή 10 πρώην υπουργών και βουλευτών της ΝΔ με βολές κατά Μητσοτάκη
12:31
ΕΛΛΑΔΑ
Ανάφη: Μια αντλία πυρόσβεσης, ένα σχολείο και το μήνυμα ότι τα ακριτικά νησιά δεν είναι μόνα
12:30
ΕΛΛΑΔΑ