Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αναβάλλονται σήμερα και αύριο όλοι οι εμβολιασμοί σε Αττική και Εύβοια
Ανανεώθηκε:
Λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.
Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.
Οι πολίτες καλούνται να αλλάξουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr
Σημειώνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους.
Υπενθυμίζεται πως τα ραντεβού της Δευτέρας (24/1) και Τρίτης (25/1) στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετατίθενται για την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας». Οι γονείς ενημερώνονται με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.
Απεργούν στις 30 Οκτώβρη οι λιμενεργάτες στον Πειραιά - Πού θα μείνουν «δεμένα» τα πλοία
10:13
Με τι καιρό θα κάνουμε 28η Οκτωβρίου - Τι θα γίνει με την παρέλαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10:09
Ο Jay-Z στο ημίχρονο του Super Bowl: Η ιστορική πρώτη εμφάνιση και το ενδεχόμενο της Beyoncé
10:04
Άτομο έπεσε από πεζογέφυρα στον σταθμό του ΗΣΑΠ Αττική - Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια
09:48