ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η Εθνική Οδός από τα όρια του νομού Αττικής μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών

Κλειστή η Εθνική Οδός από τα όρια του νομού Αττικής μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών
Oι χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας Intime

Διακόπηκε,το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της χ/θ 58,520 (όρια νομού Αττικής) μέχρι τον Α/Κ της λεωφόρου Αθηνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κίνηση στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από την διασταύρωση Δαφνίου μέχρι τον κόμβο Διυλιστηρίων, γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα δεν επιτρέπεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων.

Σημειώνεται πως οι χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ τοπικά θα είναι έντονες, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε χαμηλά υψόμετρα και στο νησί της Κρήτης, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νότιο Αιγαίο και χιονοκαταιγίδες στην Εύβοια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ