Πατούλης: «Ό,τι μηχάνημα υπήρχε, ήταν στον δρόμο - Αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί»
Ανανεώθηκε:
Ικανοποιημένος αναφορικά με την προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής στη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα», εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, το πρωί της Τρίτης.
Σε δηλώσεις του τόσο στην τηλεόραση του Ant1 όσο και στο ραδιόφωνο του Alpha, είπε πως η Περιφέρεια δικαιώθηκε για την απόφασή της να κλείσουν τα σχολεία στην Αττική, ενώ αναφερόμενος στα οδικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε κεντρικές αρτηρίες είπε:
«Ό,τι μηχάνημα υπήρχε στην Αττική ήταν στο δρόμο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού γιατί το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι μπήκε βίαια ο καιρός».
«Όλοι οι δρόμοι είναι ‘πατινάζ’, θα πρέπει με πολύ μεγάλη προσοχή να μην περπατήσει ή να μην πάει κανείς με αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδα», προειδοποίησε τους πολίτες.
Τέλος, είπε πως, «αναλαμβάνω τις ευθύνες που μας αναλογούν για τους οδικούς άξονες, εκτός της Αττικής Οδού.
Μεγάλος σεισμός 6,8 ρίχτερ στην Ινδονησία
17:43
Οι ιρανικές αρχές απειλούν με σκληρότερη καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων
17:31
Πλημμυρισμένοι δρόμοι, πεσμένα δέντρα και ζημιές σε σπίτια: Η κακοκαιρία αλώνει την Δυτική Ελλάδα (pics&vids)
17:18
Θανάσιμος τραυματισμός κυνηγού στο Ηράκλειο - Έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων
17:06