Πατούλης: «Ό,τι μηχάνημα υπήρχε, ήταν στον δρόμο - Αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί»
Ανανεώθηκε:
Ικανοποιημένος αναφορικά με την προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής στη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα», εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, το πρωί της Τρίτης.
Σε δηλώσεις του τόσο στην τηλεόραση του Ant1 όσο και στο ραδιόφωνο του Alpha, είπε πως η Περιφέρεια δικαιώθηκε για την απόφασή της να κλείσουν τα σχολεία στην Αττική, ενώ αναφερόμενος στα οδικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε κεντρικές αρτηρίες είπε:
«Ό,τι μηχάνημα υπήρχε στην Αττική ήταν στο δρόμο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού γιατί το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι μπήκε βίαια ο καιρός».
«Όλοι οι δρόμοι είναι ‘πατινάζ’, θα πρέπει με πολύ μεγάλη προσοχή να μην περπατήσει ή να μην πάει κανείς με αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδα», προειδοποίησε τους πολίτες.
Τέλος, είπε πως, «αναλαμβάνω τις ευθύνες που μας αναλογούν για τους οδικούς άξονες, εκτός της Αττικής Οδού.
Καύσωνας με 48 βαθμούς Κελσίου «γονατίζει» την Ιταλία - Το πιο καυτό καλοκαίρι του τελευταίου αιώνα
23:11
Εκρήξεις κοντά στο νησί Κεσμ του Ιράν - Η ανακοίνωση της Τεχεράνης
22:59
Τραγωδία στα Μάλια: Πώς πνίγηκε η 42χρονη τουρίστρια που βούτηξε για να σώσει την 43χρονη φίλη της
22:56
Υπόθεση Marfin: Έφθασε στην Ελλάδα η 46χρονη κατηγορούμενη για εμπρησμό
22:46