ΕΛΛΑΔΑ

Εγκατάλειψη του νοσοκομείου «Παίδων» Πεντέλης καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Εγκατάλειψη του νοσοκομείου «Παίδων» Πεντέλης καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Στο έλεος του χιονιά έχει εγκαταλειφθεί το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.  ΠΟΕΔΗΝ

Στο έλεος του χιονιά έχει εγκαταλειφθεί το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 στο νοσοκομείο, το οποίο λειτουργεί πλέον και ως mega εμβολιαστικό κέντρο, αναβλήθηκαν χθες και σήμερα, με όσους είχαν κλείσει ραντεβού για τα παιδιά τους να ειδοποιούνται με νέα γραπτά μηνύματα για τον τόπο και τον χρόνο πραγματοποίησης του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκος, το νοσοκομείο εφημέρευε έως 2 το μεσημέρι, οι αρμόδιες Αρχές ωστόσο δεν είχαν μεριμνήσει ώστε να εξασφαλίσουν ασφαλή πρόσβαση στους ασθενείς -παιδιά- και τους συνοδούς τους. «Εγκατάλειψη», υπογραμμίζει στην ενημέρωσή του ο πρόεδρος των εργαζομένων σε δημόσια νοσοκομεία.

Νωρίτερα, ο κ. Γιάννακος είχε προβεί σε αντίστοιχη καταγγελία για το Σισμανόγλειο νοσοκομείο λέγοντας ότι είναι απροσπέλαστο από τα χιόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ