Κρήτη: Πτώμα άνδρα ξεβράστηκε σε παραλία του Ηρακλείου
Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε στην παραλία του Καρτερού, στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Τετάρτης.
Το πτώμα εντόπισε πολίτης που ενημέρωσε την Αστυνομία.
'Αμεσα ενημερώθηκε και το λιμεναρχείο και λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο. Το πτώμα που σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, μεταφέρθηκε στο Ιατροδικαστικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ όπου θα διεξαχθεί νεκροψία -νεκροτομή.
Σύμφωνα με τον λιμενάρχη, Εύθυμη Δουβή, «αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορούμε να πούμε, ή να κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια ταυτοποίησης.
Θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που σχετίζεται με τα αγνώστου ταυτότητας ανευρεθέντα πτώματα και θα δούμε εάν υπάρξει κάποια ταυτοποίηση» πρόσθεσε.
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τα... μεθεόρτια: Έξι επιστημονικές αλήθειες για το αλκοόλ και το hangover
10:30
ΕΛΛΑΔΑ